maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulua odotellessa

Käsityöt etenevät tällä hetkellä vähitellen ja lähinnä tontturintamalla eli suurin osa on menossa joululahjaksi. Ihan kaikkia ei voi siis täällä blogissa julkistaakaan, mutta tässä muutama jo minun saamani etukäteisjoululahja, jotka ilahduttivat myös käsityörintamalla. Kävimme myös tunnelmoimassa joulua Koiramäessä.

Viikonloppuna kävimme siis Särkänniemessä Koiramäen joulua ihastelemassa. Mukavasti kului muutama tunti askarrellen ja vaahtokarkkeja paistellen. Ihan kaikissa askartelupisteissä emme käyneet, mutta jouluenkeli ja huopasydän tuli tehtyä nuorimmaisen toiemsta. Isommatkin tykkäsivät koristella isoja piparisydämiä ja paistaa nuotiossa vaahtokarkkeja. Aika paljon  väkeä oli liikkeellä, joten askartelupisteisiin oli jonkun verran ruuhkaa.


Viikonlopun vieraat toivat jo joulumuistamisen. Jouluisesta korista löytyi keittiöpyyhe ja saippuaa sekä lumihiutalelaatikko.

Oletin laatiksota löytyvän jotakin Dermosil tuotetta, kuten laatikon  kyljessä lukee. Sieltä löytyikin käsirasva, Hand cream for creative hands. Lisäksi paketti sisälsi Novitan valkoista Hile- lankaa sekä läpinäkyvän virkkuukoukun. Ihana yllätys! Vielä en tiedä, mitä langasta syntyy ja siihen pääsen käsiksi vasta joulun jälkeen, kunhan joululahjat on tehty.
Tässä ennen joulua sain myös jo toisen jouluyllätyksen, kun sain etukäteislahjaksi kotelon käsityösaksilleni. Sakset kulkevat kätevästi mukana huopaisessa kotelossa. Kiitos äidille kotelon tekemisestä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti