maanantai 2. helmikuuta 2015

Jotain uutta, jotain kierrätettyä ja jotain valmistunutta

Sain eilen syntymäpäivälahjaksi paketillisen uusia puikkoja. KnitPron puikot ovat olleet haaveissa ja rakas mieheni oli niitä minulle ostanut. Nyt pääsen minäkin kokeilemaan, miltä ne tuntuvat käsissä. Nämä siis sitä Jotain uutta- osastoa.

 Jotain kierrätettyä- osastossa löytyy ristipistomalleja. Heivatut kudelmat- blogissa oli myynnissä pienellä hinnalla ristipistomalleja ja ihastuin Musiikkiruusut- kirjanmerkkeihin. Nämä mallit odottavat nyt tekmistä. Ajattelin tehdä tällaiset lasten soitonopettajille muistamiseksi, mutta omat tytökin ihastuivat malliin ja pyysivät tekemään heille omat.

Jotain on myös valmistunut eli kolmet pienet sukat keräykseen TAYS:n vastasyntyneille. Kaikki on tehty samalla mallilla, Kardemumman talon Lise-Loten pikkuisten sukkien mallilla. Tämä oli mukava ja nopea malli. Kaikissa sukissa käytin 2,5 bambuisia puikkoja, mutta langan paksuudessa oli eroja, joten kaikki parit ovat vähän erikokoisia. Valkoisissa sukissa lankana Tallinnasta tuotua Nordic-lankaa (35 g), jota käytin aikanaan Kukkapeittoon, pinkki lanka on Regian sukkalangan jämäkerästä (18 g)ja vaaleanpunainen Pirkanmaan Kotityön Roosa nauha-sukkalankaa (19 g).
Loppuun vielä eilinen syntymäpäiväkorttini. Tällä mietelmällä mukavaa helmikuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti