maanantai 27. tammikuuta 2014

Piirakkasukat

Nopeasti piti saada musiikkiopistolle viime viikolla neulottavaa ja koska pikkutyötä ei ollut keskeneräisenä, nappasin äkkiä kaapista mukaan tummanharmaata 7 veljestä ja piirakkasukkien ohjeen. Ohje oli helppo ja sukat valmistuivat nopsasti. Viime aikoina on tullut kudottua ohuemmalla sukkalangalla, joten vaihteen vuoksi oli mukava taas kutoa paksummalla.Ohjeen otin Novitan sukkalehdestä.

Ainoa ongelma tuli siinä, että lankakaapista löytämäni tummanharmaa kerä ei riittänytkään. Lankalaihis meni nyt miinukselle, kun jouduin ostamaan uuden kerän. Citymarketissa oli onneksi 7 veljestä tarjouksessa 3 kerää kympillä. Koska lankaa löytyy kaapeista ylimäärin, karaisin itseni ja ostin vain yhden kerän. Yllätyin positiivisesti kassalla, sillä myös sen yhden kerän sai hintaan 3,33 €, vaikka missään ei lukenut tarjouksen koskevan myös yksittäisiä keriä.


Lankaa kului 100 g. Uudesta kerästä kului vain 20 g, joten 130 g vielä jäi. 30 g taisi siis mennä miinuksen puolelle, mutta eiköhän tuo käytettyä tule jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti