torstai 31. heinäkuuta 2014

Hellepäivien virkkauksia

Hellepäivinä olen virkkaillut silloin tällöin, lähinnä automatkoilla tai iltaisin mökin terassilla. Jotakin on valmistunutkin. Virkkasin Baby Bamboo langasta anopille tiskirätin, johon lankaa kului 40 g. Malli tähän löytyi täältä. Anoppi oli kyllä sitä mieltä, ettei tätä raaski käyttää, mutta käyttöön sen kyllä tein.
 
 
Tytär osti itselleen Ähtärin matkalta muistoksi ketun. Kettu tarvitsi kuulemma villatakin, joten yhdellä automatkalla valmistui takki ketulle. Virkkasin ensin sopivan mittaisen pätkän ketjusilmukoita, ketju ylettyi ketun ympäri. Sitten*1. krs ks, 2. krs 3p, 1 kjs, 3.krs ks* Toistin *-* välillä väriä vaihtaen, kunnes olin ketun käsien kohdalla. Siinä vaiheessa tein pylväskerroksella käsien kohdalla 2 p, 3 kjs, 2p. Takin reunaan virkkasin vielä nirkkoreunan. Mökiltä löytyi onneksi myös sopivat napit takkiin, kun se piti tietenkin saada myös kiinni. Lankana oli Novitan Nalle ja sitä kului vain 10 g.
 
 

Nyt on myös kaikki palat virkattu seuraavaa kukkapeittoa varten. Osa paloista on vielä päättelemättä ja sen jälkeen alkaakin palojen asettelu peitoksi ja yhteen ompeleminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti