perjantai 2. tammikuuta 2015

Katsaus menneeseen vuoteen 2014

Vuonna 2014 käsissäni valmistui 23 paria sukkia. Kokeilin uusia malleja ja sukankudin matkusti mukanani ulkomailla ja harrastuskuskauksissa. Näitä valmistunee myös alkaneena vuonna ja aion kokeilla taas uusiakin malleja.
Tumppujakin tuli pitkän tauon jälkeen neulottua vuonna 2014 muutamia pareja. Kuvioita tuli kokeiltua tumppuihin sekä silmukoimalla että kirjoneuleena. Enemmän pidin kuvion neulomisesta suoraan tumppuihin, silmukoiminen oli hidasta ja välillä turhauttavaa. Ensimmäiset kämmekkääni valmistuivat myös.
Pieniä töitä valmistui myös aina välillä. Näistä suurin osa oli virkattuja pikkutöitä, kuten tiskirätti tai leikkiruokia. Muutama nopea pipokin mahtui tähän vuoteen.
Vuonna 2014 valmistui kaksi villapuseroa.Toinen oli ollut keskeneräinen jo yli kymmenen vuotta, joten olin todella tyytyväinen, että sain sen valmiiksi. Toinen villatakki valmistui itselle Tallinnan villalangasta. Kaksi huiviakin  valmistui, kolmannen valmistuminen jää tämän uuden vuoden puolelle, vaikka tavoite oli saada sekin valmiiksi 2014.
Suurimmat työt tälle vuodelle olivat kaksi valmistunutta peittoa. Toinen valmistui häälahjaksi virkkaamalla afrikankukkia ja toinen valmistui omaan olohuoneeseen. Näihin olin erityisen tyytyväinen ja niiden ansiosta Lankalaihis 2014 eteni huomattavasti.

Vuonna 2014 osallistuin myös Lankalaihikseen, jonka alulle panija oli Näppituntuma- blogin Amria. Asetin tavoitteekseni vähentää lankavarastojani vuoden aikana 3 kg. Tuo tavoite täyttyi lokakuussa ja vuoden lopussa lankavarastoni oli vähentynyt -3309 g. Nyt alkaneena vuonna aion edelleen pääsääntöisesti etsiä lankoja varastoistani, mutta uusiakin lankoja varmasti tulee jonkun verran hankittua, sillä esim. paksut sukkalangat alkavat olla varastossani melko lopussa.

Jotakin on vielä keskenkin vuodelta 2014. Revontuli- huivi on loppusuoralla, mutta ei ihan valmistunut viime vuoden puolella. Muita keskeneräisiä ei tällä hetkellä ole, mutta yhdet joululahjasukat vielä odottavat neulomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti