tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesämuistamisia

Kesäloman alkaessa monet muistavat opettajaa jollakin lahjalla. Meilläkin on taas muistettu lasten opettajia ja kesäloma on alkanut. Tänä vuonna halusin tehdä opettajille jotakin itse. Jo talvella tiesin soitonopettajien lahjan, kun Heivatut kudelmat- blogissa oli myynnissä ihania ristipistomalleja. Ajattelin, että voin tehdä kirjanmerkit hyvissä ajoin valmiiksi. Vaan kuinkas taas kävikään, viime tipassa niitä sitten kuitenkin tein, niinhän siinä usein käy. Toiselle soitto-opettajalle lähti kirjanmerkki keltaisella ruusulla ja toiselle pinkillä. Molemmille lähti mukaan myös pieni mietelmäkirja.Nuorimmaisen opettaja sai saman kirjan ja opettajalle sopivan lukutoukkakirjanmerkin sekä bambulangasta virkatun tiskirättikukkasen.
Nuorimmainen jätti hyvästit iltapäiväkerholle ja mukaville vetäjille vietiin ekologiset tiskirätit sekä aiheeseen sopivasti tiskiainetta.

Kun tämäkin ope nyt pääsi kesälomalle, mitä tulikaan hankittua ensimmäisenä lomapäivänä? Niinpä, lankaa tietenkin. Tämä taitaa olla tämän kesän virkkausprojekti, tarkoitus olisi tehdä puuvillajakku itselle.

1 kommentti:

  1. Noista kirjanmerkeistähän tuli ihanat! :) Kiva, että mallit pääsivät näin mukavalla tavalla kiertoon.

    VastaaPoista