torstai 18. kesäkuuta 2015

Kesälomailua

Kesälomaa on vietetty jo muutama viikko vaan kesäisestä säästä ei kovin paljon ole tietoa. Viime viikonloppuna mökillä saatiin sentään jo nauttia vähän lämpimämmästä ja aurinkoisesta säästä. Siispä mökillä pääsin virkkamaan keäsprojektiani ulkonakin. Vähitellen edistyy virkattu jakku.
Alkukuusta kävimme lasten kanssa myös perinteisesti Valkeakosken  markkinoilla, sateessa tietenkin. Metrilakujen lisäksi mukaan lähti pipot itselle ja tyttärelle. Tyttöselle pöllökuviolla ja minulle käsityöaiheella. Kiva syksyn tullen pukea pipa päähän, joka myös heijastaa. Tai voihan tässä Suomen kesässäkin olla käyttöä pipolle, mutta heijastusta taidetaan tarvita vasta syksymmällä.

Toinenkin virkkausprojekti on päässyt alulle. Tarkoitus on tuhota jämälankoja tähän työhön. Saa nähdä, koska valmistuu. Keriä ainakin olisi vielä monta.
Ensimmäisen nelegraffitinikin tein tässä kesäloman alussa tilauksesta. Mies on lähdössä pyöräillen joukkueen mukana Pariisiin. Pyöräilyllä kerätään varoja syöpäsairaille lapsille Sylva ry:n kautta. Mies pyysi pyöräänsä tunnistamista varten Suomen lippua ja sellaisen sitten väsäsin. Kurakeleissä on tosin jo mustunut, joten täytynee ennen reissua se vielä irrottaa ja pestä.

Toki kesälomailuun on kuulunut muutakin: kirpparia, siivoilua, vähän pihan nyppimistä, mökkeilyä, kahvittelua ystävien kanssa. Kirjojakin on taas tullut luettua. Niitä on talven aikana kertynyt luettavaksi mukava pino. Ensimmäiset niistä on jo ehditty lomalla lukeakin.
 
Hieman lämpimämpiä kelejä odotellessa suuntamme huomenna mökille ja nautiskelemme mökkijuhannuksesta. Hyvää juhannusta kaikille!

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti