maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kesälomailua, osa 2

Kesälomaillessa on tullut tehtyä yllättävän vähän käsitöitä. Virkattua on tullut lähinnä automatkoilla ja mökillä. Muutaman virkatun tiskirätin olen sentään saanut tehtyä. Ystävän syntymäpäivämuistamiseksi lähti kukka, jonka ohje löytyy täältä. Esikoinen lähti kuukaudeksi vaihtoon Saksaan ja isäntäperheelle lähti muiden muistamisten joukossa tietenkin jotakin itse tehtyä, tiskirätti sekin. Tähän ohje löytyy täältä. Virkattu jakkukin edistyy ja seuraavaksi pitäisi kostuttaa kappaleet ja sitten pääsee kokoamaan.


Kuopuksen synttäreitäkin on juhlittu urakalla moneen otteeseen. Nyt on kaikki vieraat kahvitettu ja muutama kakku on leivottu synttäreiden tiimoilta. Kavereiden kanssa syötiin jätskiannoksia, mutta sukulaisille tarjottiin pöllökakkua, sitten kummeille ranskalaista raparperi-marjakakkua ja viimeisille vieraille tehtiin jo mansikkakakku suomalaisilla mansikoilla.


 Mökilläkin on ehditty nauttia jopa ihan kesäisissä tunnelmissa kesälomasta. Toivottavasti lähipäivien kylmeneminen on vain tilapäistä ja päästään taas nauttimaan lämpimistä ilmoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti