lauantai 19. lokakuuta 2013

Tallinna

Kävimme syyslomareissulla perheen kanssa Tallinnassa. Vaikka välillä tuuli kylmästi ja osittain aika myrskyisästi, Tallinnan vanha kaupunki oli syksyisen kaunis pienine kujineen.



Kiertelimme vanhaa kaupunkia sekä kävellen että pienellä kaupunkijunalla. Meille suositeltiin Pierre chocolaterie kahvilaa, mutta päädyimme Cafe Josphineen, joka oli myös ranskalaistyylinen kahvila keskustassa. Ihanan tunnelmallinen kahvila, josta sai sekä keittoa, suolaisia piirakoita, suklaakonvehteja ja kakkuja. Söimme lämmittävät tomaattikeitot ja jälkiruuaksi ihanasta kakkuvalikoimasta valitsin Josephine kakkupalan. Makean nälkä tuli taas vähäksi aikaa tyydytettyä.



Kiertelimme myös muutamassa ostoskeskuksessa ja jotakin ostimmekin. Sateenvarjoja emme olleet pakanneet mukaan, joten ne tuli ostettua. Tosin tuuli ulkona oli niin voimakas, että ne jäivät käyttämättä, vaikka välillä satoikin. Useampiakin rikkimenneitä sateenvarjoja tuli kadulla vastaan, joten helpompi oli hieman kastua. Käsityöharrastajan piti myös päästä käymään Karnaluks käsityötukussa, jossa en ollut vielä koskaan käynyt. Mukaan lähti bambupuikkoja, vähän lankaa ja nappeja.
Wonderwool langasta olisi tarkoitus tehdä nuorimmaiselle kaulahuivi ja sukkalankaa aina menee. Melissa lanka oli nuorimmaisen löytö. Katsotaan, mitä saa siitä aikaiseksi. Bambupuikot olivat kokoa 2,5 ja 4, jotka puuttuivat käsityökassistani. Nappeja olisi ollut valtavat valikoimat eivätkä olleet hinnalla pilattuja.

Marraskuussa uusi reissu työkavereiden kanssa. Lähtisiköhän joku silloin mun  kanssa uudestaan lankakaupoille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti