keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Havukranssiaskartelua

Viikonloppuna ahkeroimme keskimmäisen lapsen luokkaretkirahaston kartuttamista varten. Koska alkuviikko on ollut taas kiireistä, vasta nyt ehdin laittaa näitä kuvia tännekin. Kokoonnuimme siis lauantaina yhden luokkakaverin kotiin tekemään havukransseja myyntiin. Jo viikkoa aikaisemmin osa porukkaa oli ollut samassa hommassa ja nyt oli toinen kerta. Kovin montaa meitä ei ollut, mutta näyttäviä kransseja saimme aikaiseksi.


Kranssien pohjana oli yhden luokkakaverin kotoa haettua villiviiniä, joka sidottiin rautalangalla kehikoksi. Päälle sidottiin jalokuusta nipuissa. Kuusi oli peräisin toisen luokkakaverin naapurista, joka oli tyytyväinen, kun pääsi eroon helposti kaikista havuista, kun kaatoi jalokuusensa. Lopuksi kranssit koristeltiin erilaisilla jouluisilla koristeilla, joita oli tuotu useamman luokkakaverin kotoa.

Osa kransseista oli kokonaan havujen peitossa, toisissa havuja oli vain osassa kranssia. Lapset kävivät myymässä näitä naapureissa ja loput on tarkoitus myydä kukin omalla tahollaan.








Päivä oli mukava. Näitä oli rentouttavaa tehdä ja samalla tuli tehtyä jotakin yhteisen leirikassan hyväksi. Kädet olivat päivän urakan jälkeen tosin pihkasta mustat, mutta ne lähtivät hyvin puhtaaksi oivariinilla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti