keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Sukkia arpajaisiin

Huomenna vietetään karnevaalijuhlaa lastemme koulussa ja keskimmäisen luokka myy siellä arpoja luokkaretken kassaa kartuttaakseen. Neuloin kolmet sukat arpajaispalkinnoksi. Toivottavasti arpaonni suosii sellaisia, joilla on sukille käyttöä.
 Pienimmät sukat ovat kokoa 32. Nämä kuplasukat on tehty samalla tekniikalla kuin aikaisemmin tekemäni kuplalapaset, joista kerroin edellisessä postauksessa. Lankana oli valkoinen Nalle ja pinkkisävytteinen raitainen sukkalanka, jonka vyötettä ei enää ollut tallessa. Puikkoina 3 bambut ja lankaa kului 65 g.
Petroolinsiniset Maaria-sukat on neulottu 7 veljeksestä. Tämä oli mukava ohje neuloa, edistyi nopeasti ja kuviokin oli melko helppo. Tosin en toisenkaan sukan kohdalla muistanut kuviota ulkoa, vaan tuijottelin ohjetta. Ohje löytyy täältä. Puikot 3,5 bambut. Ohjeen mukaan sukkien koko on 38/39. Oma jalkani on kokoa 39 ja sukat ovat minullekin hivenen reilut. Lieneekö käsialani sitten niin isoa neuloessa. Lankaa näihin sukkiin kului 125 g.
 Kolmannet sukat ovat perussukat samasta petroolinsinisestä 7 veljeksestä. Näiden koko on 34 ja sukan päälliosa on tehty kärkikavennuksiin asti joustinneuleena. Teen yleensä aina sukkiin vahvistetun kantapään ja sellainen on näissäkin. Lankaa näihin kului 80 g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti