tiistai 4. helmikuuta 2014

Mitähän uutta seuraavaksi?

Innostun usein uusista ohjeista, mutta niiden toteutus jää usein  myöhäisemmäksi. Usein se aika venyy, kunnes taas löydän saman ohjeen tai idean pitkän ajan päästä ja silloin ehkä tulee jo tehtyäkin. Ohjeita on tulostettuna ja lehdistä leikattuina ja se kasa alkoi olla levälläänn useammassa paikassa. Nyt sain lopultakin aikaiseksi mapittaa tekemistä odottavat ohjeet kansioon. Kansion on tehnyt äitini minulle lahjaksi painamalla ja tilkkutyönä.
Sain myös lajiteltua ohjeet aiheen mukaan välilehdille ja nyt on helpompi löytää hakemansa.

Eilen saapui postissa myös tilaamani Lankatekniikoiden käsikirja ja sitä olen nyt innolla selannut. Kirjasta löytyy moniin eri tekniikoihin selkeät ohjeet kuvien kanssa ja jokaisesta tekniikasta joku työohjekin.
 Nyt voisi vaikka kokeilla haarukkapitsiä, kun sellaiseenkin on välineet. Syksymmällä kyselin eri tavaroiden tarkoitusta täällä ja noiden tavaroiden joukossa oli mm. haarukkapitsiin tarvittavat metallikehikot. Kirjasta löytyy ohjeet tähänkin tekniikkaan.
Tai kenties kokeilen käpyilyä? Siihenkin löytyy ohje kirjasta ja yksi käpy löytyi myös vanhojen tavaroiden joukosta.
Tämä kaksipäinen  koukku on odottanut työhön tarttumista jo jonkin aikaa ja ainakin sillä ajattelin  kokeilla koukkuamista kirjan ohjeilla.
Ennen kuin tartun työhön todella, on mukava katsella uutta kirjaa ja miettiä, mitä kaikkea tekisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti